Γιάννης Γαλανούλης: Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz από τον θάνατό του

Ο γνωστός σκηνοθέτης πέθανε στα 48 του χρόνια από καρδιά

Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον αιφνίδιο χαμό του Γιάννη Γαλανούλη σε ηλικία 48 ετών. 

Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ξαφνικά ο πρώην σκηνοθέτης του Τροχού της Τύχης

Ο Γιάννης Γαλανούλης έπαθε ανακοπή την ώρα που κατέβαινε με το τρένο στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να μείνει για σύντομο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους και μετά να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, τη Λάρισα. 

Πριν απο τρεις μέρες ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ήταν πανευτυχής με τον ερχομό του γιου του και πρώτου του παιδιού. Ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε πολύ, αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον. 

«Δε φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», ήταν το σπαρακτικό μήνυμα του Πέτρου Πολυχρονίδη, για τον πρώην σκηνοθέτη του Τροχού της Τύχης. 

Το συγκινητικό «αντίο» του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Γιάννη Γαλανούλη

Αναφορά στον επί σειρά ετών συνεργάτη της έκανε και η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Παρασκευής (10/02).

«Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού. Το Σάββατο έγινε πατέρας και την Πέμπτη έφυγε από τη ζωή, ενώ έβγαινε από το τρένο, για να πάει στο σπίτι του φίλου του που τον φιλοξενούσε. Ο Γιάννης ήταν ξεχωριστός. Σήμερα κατάφερα να πω αυτά που τουλάχιστον μπορώ να πω, τα λιγότερα για εσένα».

Το όνομά του βρισκόταν πίσω από πολλές επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Μια από τις τελευταίες του δουλειές ήταν η συνεργασία του με τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή «Λάβα».

Το star.gr επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Περρή, ωστόσο ο παρουσιαστής δεν ήταν σε θέση να κάνει δηλώσεις. «Προσπαθώ να το διαχειριστώ όλο αυτό», είπε συγκινημένος.

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη είναι και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μιλώντας για τον συνεργάτη της επί εποχής «Όλα», ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα του «Παμε Δανάη».

Αντελίνα Βαρθακούρη για Γιάννη Γαλανούλη: «Ράγισε η καρδιά μου»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η Αντελίνα Βαρθακούρη «Σκηνοθετάρα μου, γιατί,... γιατί; Ράγισε η καρδιά μου! Γιαννάκο μου γλυκέ, δε θα ξεχάσω ποτέ τη γλυκύτητά σου, την υπέροχη καρδιά σου και την αγκαλιά σου! Αντίο φίλε μου… είσαι ο καλύτερος!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης. 

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη7

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top