Νίκος Γκέλια: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει»

Η πλάκα που κάνει στην Κατερίνα Διδασκάλου

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Γκέλια στην εκπομπή Ελένη

Ο Νίκος Γκέλια, που υποδύεται τον «Σαράντο Διακοσάββα» στη σειρά Μαύρο Ρόδο, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία, αναφέρθηκε στην αγάπη που εισπράττει λόγω της επιτυχίας της σειράς, ενώ αποκάλυψε και τις εξελίξεις γύρω από τον ρόλο του.

Ο Νίκος Γκέλια έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία Xenia του Πάνου Κούτρα το 2014

Ο Νίκος Γκέλια έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία Xenia του Πάνου Κούτρα το 2014

«Η δημοσιότητα που δέχομαι αυτή την περίοδο εξαιτίας της σειράς είναι τρομερά ισχυρή» παραδέχθηκε αρχικά. Στη συνέχεια αποκάλυψε για τον ρόλο του: «Ο Σαράντος Διακοσάββας θα ρωτήσει κάποιον σχετικά με το τι έχει κάνει ακριβώς ο πατέρας του. Η σχέση του Σαράντου με τη Γιάννα είναι μια δύσκολη κατάσταση».

Ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο: «Βίωσα ρατσισμό επειδή είμαι από την Αλβανία»

Όπως τόνισε στη συνέχεια: «Δοξάζω την τύχη μου για όσα έχω κάνει επαγγελματικά. Είμαι άθρησκος αλλά όχι άπιστος», ενώ κάνοντας λόγο για την υποκριτική, είπε: «Η υποκριτική έχει ένα καλό… μπορείς να ζεις πολλές ζωές χωρίς να πληρώνεις το τίμημα».

Ο Νίκος Γκέλια έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια

Ο Νίκος Γκέλια έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί ρατσισμό, εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του, αλλά αντιμετωπίζει με χιούμορ το θέμα: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, γιατί έτσι μπορώ να τον καταπολεμήσω. Για να κάνω πλακά, στις πρόβες με την Κατερίνα Διδασκάλου, της μιλάω με αλβανική προφορά».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή σημείωσε: «Είναι επιλογή μου να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Καταλήγοντας μίλησε και για την κορούλα του: «Προσπαθούσα να μάθω τα λογία του ρόλου μου και δυσκολευόμουν και η τρίχρονη κόρη μου, μου είπε "μάταιος κόπος". Η κόρη μου είναι η αδυναμία μου και με κάνει ό,τι θέλει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top