Ηθοποιός από το Μαύρο Ρόδο: «Βίωσα ρατσισμό επειδή είμαι από την Αλβανία»

«Μας έδιωχναν από τα σπίτια»

Ο Νίκος Γκέλια είναι ένας από τους πρωταγωνιστές που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Ο τηλεοπτικός «Σαράντος» είναι σκληρός και ισχυρίζεται πως το μοναστήρι τον έχει αδικήσει.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε όταν ήταν μαθητής και ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία. 

 

«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 5,5 χρονών, σαν οικονομικός μετανάστης. Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος και μπαμπάς ενός κοριτσιού που σήμερα είναι τριών ετών. «Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα τη ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο “Μαύρο Ρόδο”. Θέλω να της εξηγήσω ότι αυτό που βλέπει δεν είναι αλήθεια. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο ή να απειλώ κάποιον, οπότε να καταλάβει ότι αυτό είναι ρόλος… Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top