Σοφία Βογιατζάκη: Αυτή είναι η άποψή της για τον όρο «Diversity»

Όσα είπε για τα σχόλια που δέχεται για το βάρος της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη στο Dot

Η Σοφία Βογιατζάκη κάθισε στον καναπέ του Dot το Σάββατο όπου μίλησε για το σωματικό της βάρος, σχολιάζοντας παράλληλα τον πολυσυζητημένο όρο «Diversity».

«Έτρωγα μία φέτα καρπούζι κάθε μέρα για τρεις μήνες»

«Δε μου αρέσει καθόλου στους ανθρώπους η αμετροέπεια, η επιπολαιότητα κι η αδικία. Και το λέω εγώ που έχω παραπάνω βάρος και το παλεύω ακόμη. Έχω χάσει τον μπούσουλα. Σαφώς νομιμοποιούμαι στο να αισθάνομαι καλά στα παραπανίσια κιλά μου αν η υγεία μου είναι καλά, αλλά δε νομιμοποιούμαι στο όνομα κανενός diversity και να πούμε γίνετε όλοι χοντροί κι είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί είναι θέμα υγείας. Δεν μπορώ να πω ότι θα βγαίνω και θα υπερθεματίζω και θα λέω ότι πρέπει να είμαστε 120 κιλά και να το χειροκροτώ. Είναι αηδία, γιατί αν βάλω άλλα δέκα κιλά θα με χτυπήσει στα γόνατα, στην καρδιά. Εγώ αισθάνομαι καλά σε όλες τις συνθήκες. Το να με αγαπήσω εμένα δεν εξαρτάται από το πώς είμαι», είπε αρχικά.

Η Σοφία Βογιατζάκη με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

Η Σοφία Βογιατζάκη με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα χάσει 27 κιλά και τα ξαναπήρα, γιατί είμαι ηλίθια»

«Από όλα τα μαθήματα που μου έχει δώσει η ζωή είτε είναι καλό είτε κακό, κρατάω το καλό και δεν έχω αφήσει να γράψει αρνητικά στην ψυχή μου και να μου δημιουργήσει μπλοκάρισμα και να μου δημιουργήσει φόβο ή τσίτωμα ή κόμπλεξ. Από νωρίς κατάλαβα ότι είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή να παίρνω και να δίνω αγάπη. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου που θα μου αφαιρέσει τη χαρά και την αγάπη της ζωής απομακρύνω ή απομακρύνομαι εγώ», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top