Μαρίζα Ρίζου: Η ερώτηση για τον Χρήστο Μάστορα που την έφερε σε αμηχανία

Τι είπε για την περιπέτεια υγείας του Στέλιου Ρόκκου;

Η Μαρίζα Ρίζου παρουσίασε χθες βράδυ τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο «Το χωριό» και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί για να της αποσπάσουν δηλώσεις.

Μαρίζα Ρίζου: «Πέρασα φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι»

Η τραγουδίστρια καθόταν στη θέση του κριτή στο περσινό X-Factor με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν αν έχει κρατήσει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα, δεν είναι από τα αγαπημένα μου το να μιλάω σε κάμερες. Ήμουν κριτής σε talent show, σε ριάλιτι δεν θα μπορούσα. Μου έχουν λείψει και οι τρεις (Ρόκκος, Μάστορας, Κουινέλης), αλλά μιλάμε», είπε.

Μαρίζα Ρίζου: Η ηλικία, το βιογραφικό και η σχέση με τον Παπασπηλιόπουλο 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Στέλιου Ρόκκου και στους ενδοιασμούς που είχε όταν έμαθε ότι θα συνεργαστούν στο talent show. 

«Ο Στέλιος Ρόκκος μάς έκοψε τη χολή με την υγεία του. Μη μας το ξανακάνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η Μαρίζα Ρίζου σχολιάζει τη σχέση του Χρήστου Μάστορα

Η Μαρίζα Ρίζου σχολιάζει τη σχέση του Χρήστου Μάστορα

Πολλή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική ζωή του Χρήστου Μάστορα και τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η Μαρίζα Ρίζου σε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος ο frontman των «Μελισσών» απάντησε «Πού να ξέρω αν ο Χρήστος Μάστορας ήταν ερωτευμένος; Τον έβλεπα σαν ξαδελφάκι μου, γελάγαμε και περνάγαμε τέλεια».

Τέλος μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro», ενώ δε θέλησε να δώσει κάποιο spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top