Λένα Μαντά: «Μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα στα παιδιά»

Η εξομολόγη της συγγραφέως για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Για τις επιτυχίες της, το νέο βιβλίο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, μίλησε η Λένα Μαντά σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή.

Λένα Μαντά: Η γνωστή συγγραφέας θα γίνει γιαγιά!

«Έχω κάνει παρουσιάσεις με 40 πυρετό, έχω κάνει παρουσιάσεις με χημειοθεραπείες, αλλά δεν με νοιάζει γιατί το αγαπάω. Έχω βγάλει χρήματα από την δουλειά μου, θα πέσει φωτιά να με κάψει αν πω το αντίθετο», είπε στο «Happy Day» η γνωστή συγγραφέας.

«Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά, μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε ένα γάλα στα παιδιά μας, χρέη πολλά. Ο γιος μου μια φορά ήρθε σπίτι κλαίγοντας γιατί είχε σκισμένα παπούτσια, πρέπει να ήταν 12 ετών. Τα παιδιά μου δεν πήγαν ποτέ σινεμά, δεν πήγαν ποτέ θέατρο. Έχω κάνει αιματηρές οικονομίες για να βγούμε με τα παιδιά και να πάρουμε ένα παγωτό.

Λένα Μαντά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και τον γιο της

Λένα Μαντά: «Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά, μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα στα παιδιά»

«Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά, μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα στα παιδιά»

Εκείνη τη στιγμή περνάει ένα πλανόδιος και παίρνω ένα λαχείο και κερδίζω 11.000 δραχμές, τα παιδιά έτρεμαν από την χαρά τους. Πήγαμε για φαγητό, πήγαμε στον κινηματογράφο και δεν ξεχνάω τίποτα από εκείνη την εποχή. Πιστεύω ότι όλα αυτά μας έδεσαν σαν οικογένεια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Λένα Μαντά αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που κλήθηκε με την οικογένειά της να ξεπεράσει. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top