Μπλάτνικ: Το συγκινητικό μήνυμα δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του τέως

Το σπουδαίο μήνυμα πίσω από την τελευταία της ανάρτηση

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για τον πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 7 χρόνων και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν έμαθε την αλήθεια, χρόνια μετά / Bίντεο Mega

Δύο περίπου εβδομάδες μετά την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η Τατιάνα Μπλάτνικ προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Δείτε το πολυτελές σπίτι τους στο Καστρί

Στη δημοσίευση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η σύζυγος του Νικόλαου έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την κηδεία κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σπουδαία αξία της «οικογένειας».

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το συγκινητικό «αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την “αγάπη για την πατρίδα” από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αυτή είναι η Ενότητα. Είθε να αναπαυθείς εν ειρήνη έχοντας αναπαυθεί με την οικογένειά σου στο πλευρό σου. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top