Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες και τραύματα»

Η ηθοποιός δηλώνει single

Η συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο «The 2Night Show».

Στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αρέσει να μιλά δίχως περιστροφές τονίζοντας πως πήρε κάποια μαθήματα ζωής όταν αποφάσισε να  κάνει ψυχοθεραπεία.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μαμά μού έδινε ξύλο και οι θυμοί είναι πολλοί»

«Στην ψυχοθεραπεία δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία.  Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες είναι από την υψηλότερη κλίμακα αυτών που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα, ήταν όλα παιχνίδι, βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα. Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία και μετά συμπληρώθηκα με δικές μου αναζητήσεις», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο/ φωτογραφία NDP

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο/ φωτογραφία NDP

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε και για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή της, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Κωνσταντινίδου: Ο πρώην σύζυγός της και η κολλητή της στην πρεμιέρα της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της, Μαρία Χάνου/ φωτογραφία NDP

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της, Μαρία Χάνου/ φωτογραφία NDP

«Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος, προέκυψε η εγκυμοσύνη και μετά παντρευτήκαμε με τον Ταξιάρχη», πρόσθεσε.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1993, χώρισαν το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Μαρία Χάνου, η οποία έγινε επίσης ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αυτή την περίοδο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι single, αλλά θα ήθελε στο μέλλον να βρει έναν σύντροφο με την προϋπόθεση να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top