Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μαμά μού έδινε ξύλο και οι θυμοί είναι πολλοί»

Ο θάνατος του πατέρα της, ο πρώην σύζυγος και οι επώνυμοι φίλοι

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Εδώ και πολλά χρόνια έχει κερδίσει το κοινό με το ταλέντο της, αλλά και τους ρόλους της -κυρίως- σε κωμικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη θεατρική της πορεία, τους φίλους της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Κωνσταντινίδου: Η απάντηση για τη Μακρυπούλια και τη δίκη Φιλιππίδη

«Στην παρέα είμαι η “μαμά-κουβέρτα”. Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μη μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου τη λέει συνέχεια. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, η Καβογιάννη, η Σαμαρά κι η Βίσση», είπε για τους διάσημους φίλους της.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της Μαρία Χάνου στην Ταράτσα του Φοίβου το καλοκαίρι του 2021

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της Μαρία Χάνου στην Ταράτσα του Φοίβου το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Για ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδιο, πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση», είπε

Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, ανέφερε: «Ήμουν πολύ αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μη βγω και πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά μου έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

Κωνσταντινίδου: Ο άγνωστος γάμος στα 20 και τα δάκρυα για τη μητέρα της

Η ηθοποιός αναφερθηκε και στην κόρη της Μαρία Χάνου, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο. «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Τώρα είναι 1 εκατ. φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί. Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει μια περίοδος δύσκολη. Η κόρη μου έμεινε με εμένα.

Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία. Τώρα τη θαυμάζω. Όταν είπα στη μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή, μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε.

Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου & Μαρία Χάνου

Ταξιάρχης Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου & Μαρία Χάνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top