Κωνσταντινίδου: Η απάντηση για τη Μακρυπούλια και τη δίκη Φιλιππίδη

«Δεν αποφεύγει την ευθύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων για τη φίλη της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/10) στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε» στο Θέατρο Παλλάς. 

Κωνσταντινίδου: Ο άγνωστος γάμος στα 20 και τα δάκρυα για τη μητέρα της

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος/ Φωτογραφία NDP

Μακρυπούλια, Ματίκα, Κοτσοβούλου καλούνται για μάρτυρες στη δίκη Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός έκανε στη συνέχεια δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τη ρώτησαν για τη Ζέτα Μακρυπούλια και για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου έχει κληθεί ως μάρτυρας. 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, τόνισε για την καλή της φίλη «Δεν έχουμε συζητήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί, όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο/ Φωτογραφία NDP

Το δικαστήριο προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ωστόσο η κλήτευση για κατάθεση δεν έχει επιδοθεί ακόμη. Αν και έχει βρεθεί το τηλέφωνο και η διεύθυνσή της παρουσιάστριας, η ίδια δεν απαντά στις κλήσεις. 

Χθες, η πρόεδρος της έδρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να την αναζητήσουν ξανά, διαφορετικά θα επέμβει η Εισαγγελία για να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή της, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. 

 Παράλληλα έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Τάσος Χαλκιάς, η Ράνια Σχίζα και η Θάλεια Ματίκα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top