«Με την Άννα Βίσση ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος»

Το ειδύλλιο τους πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα της εποχής

Δείτε όσα είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Για τέσσερα χρόνια ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, με τον έρωτά του στα τέλη της δεκαετίας του '90 να πρωταγωνιστεί σε όλα τα εξώφυλλα και τις εκπομπές της εποχής.

Λάμπης Λιβιεράτος: Για ποιο λόγο συγκινήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη;

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση υπήρξε ζευγάρι με τον ανερχόμενο τότε τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο, με τη σχέση τους και τη διαφορά ηλικίας να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Μετά τη σχέση του με την Άννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος παντρεύτηκε το μοντέλο, Εύη Αδάμ

Μετά τη σχέση του με την Άννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος παντρεύτηκε το μοντέλο, Εύη Αδάμ

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Γεια σου, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με την «Απόλυτη».

Νίκος Καρβέλας: Το... ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων στην Άννα Βίσση

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Νίκο. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλάγαμε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του», εξομολογήθηκε αρχικά στη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος κι η Άννα Βίσση έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο, έχουν πολύ καλή σχέση

Ο Λάμπης Λιβιεράτος κι η Άννα Βίσση έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο, έχουν πολύ καλή σχέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω», συμπλήρωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top