Νίκος Καρβέλας: Το... ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων στην Άννα Βίσση

Η «επίθεση» αγάπης από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Νίκος Καρβέλας: Tραγουδά στην Άννα Βίσση για τα γενέθλιά της 

Η σημερινή ημέρα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, είναι ιδιαίτερη για την Άννα Βίσση, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές και δώρα από τους θαυμαστές, αλλά και από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Vintage: Όταν η «Απόλυτη» συνάντησε τον... Maestro!

 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Καρβέλας. Μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά συνεχίζουν να συνεργάζονται και να αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Ο συνθέτης επέλεξε να της κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο. Πήρε την κιθάρα του και της τραγούδησε το «Happy Birthday» με δικούς του στίχους.

Βίσση: Δείχνει στον Καρβέλα το νέο της video clip κι εκείνος... κοιμάται

Η απόλυτη Ελληνίδα star, η οποία έκλεισε τα 65, μοιράστηκε το βίντεο με τους followers της γράφοντας στη λεζάντα: «Πάντα ξυπνούσα με ένα τέτοιο δώρο από εκείνον. Τα τραγούδια του…» και πρόσθεσε ένα emoji κόκκινης καρδιάς.

Φυσικά, η κόρη της, Σοφία, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια κάνοντάς της μια «επίθεση» αγάπης. «Γεννήθηκε σήμερα.  Άννα Βίσση, αν αθροίσεις όλη την αγάπη που έχουν για σένα οι θαυμαστές σου σε όλο το σύμπαν… Λοιπόν, σε αγαπώ περισσότερο από αυτό και αυτό είναι πολλή αγάπη», σχολίασε η Σοφία Καρβέλα κάτω από τη φωτογραφία της διάσημης μαμάς της.

Άννα Βισση: Η συνεργασία - έκπληξη με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top