Άννα Βισση: Η συνεργασία - έκπληξη με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ένωσαν τις δυνάμεις τους στο video clip Gazoza

Άννα Βίσση – «Gazoza»: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip/φωτογραφίες: Παναγιώτης Καδίγκος

 Η Άννα Βίσση έχει μια εξαιρετική σχέση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει έως τις ΗΠΑ, για να δει εκείνη και τα εγγόνια της.

Άννα Βίσση: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Το πάρτι γενεθλίων και η throwback φωτογραφία!


Αυτή τη φορά μαμά και κόρη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν στο νέο τραγούδι «Gazoza», που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Gold,  τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Άννα Βίσση -1


Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Άννα Βίσση -2
 

 Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη και fashion direction της Σοφίας Καρβέλα, σε locations της Αθήνας, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερο concept.

Άννα Βίσση -3


Η Άννα Βίσση, έχοντας πάντα απαράμιλλο στυλ και αστείρευτη ενέργεια, μεταφέρει την «Gazoza» στις οθόνες μας έχοντας στην παρέα της μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και guests – έκπληξη, σ’ ένα εντυπωσιακό και γεμάτο θετική διάθεση video.

Άννα Βίσση -4

Το «Gazoza», που αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και γίνει viral στα social media, με την Άννα Βίσση να κάνει, για ακόμα μία φορά, τη μουσική έκπληξη!

Άννα Βίσση -5

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για 7η συνεχόμενη χρονιά, που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top