Tori Spelling: Αποκάλυψε την αισθένεια της 14χρονης κόρης της

Το μήνυμα της 49χρονης ηθοποιού στα social media

Βίντεο για την έπαυλη της οικογένειας Spelling - Πηγή: Happy Day

Μια ξαφνική αδιαθεσία οδήγησε την κόρη της Tori Spelling, Stella εσπευσμένα στο νοσκομείο την περασμένη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. 

Πρόβλημα υγείας για πρωταγωνίστρια του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και η 14χρονη αναρρώνει στο σπίτι της. Την ανακοίνωση έκανε η μητέρα της, ανεβάζοντας ένα Insta Story, μέσα από το οποίο ευχαριστούσε τους followers της για το ενδιαφέρον τους και παράλληλα αποκάλυπτε την ασθένεια της μικρής. 

Οι γιατροί λοιπόν διέγνωσαν πως η Stella πάσχει από ημιπληγική ημικρανία. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές στη Stella. Είναι στο σπίτι και νιώθει πολύ καλύτερα. Διαγνώστηκε με ημιπληγική ημικρανία. Είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τη μία πλευρά του σώματος. Τα σημάδια της ''επίθεσης'' της ημιπληγικής ημικρανίας είναι ίδια με εκείνα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου που μπορεί να περιλαμβάνει ξαφνικό πονοκέφαλο στη μία πλευρά του εγκεφάλου, αδυναμία, και μούδιασμα στο μισό σώμα».

«Μπορεί να είναι τρομακτικό αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει ή για αυτόν τον τύπο ημικρανίας. Ως παθούσα από ημικρανίες σε όλη μου τη ζωή, δεν είχα ιδέα για αυτό. Νιώθω ευγνώμων για όλους στο νοσοκομείο. Ήταν εκπληκτικοί και τη φρόντισαν με τρυφερότητα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικόνιζε την κόρη της να κρατάει το σκυλάκι της και να έχει στο χέρι της το καρτελάκι της εισαγωγής της.

Τι είναι η ημιπληγική ημικρανία; 

Η ημιπληγική ημικρανία είναι ένας σπάνιος και σοβαρός τύπος ημικρανίας, με πολλά από τα συμπτώματά της να μιμούνται αυτά του εγκεφαλικού. Για παράδειγμα, η μυϊκή αδυναμία μπορεί να είναι τόσο ακραία, που να προκαλεί προσωρινή παράλυση στη μία πλευρά του σώματος, η οποία αποκαλείται ημιπληγία.

Η ημιπληγική ημικρανία μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία για το άτομο που την παθαίνει, καθώς τα συμπτώματά της είναι αρκετά δύσκολα στη διαχείρισή τους. Μπορεί να διαρκέσουν από μία ώρα έως αρκετές ημέρες, αλλά συνήθως περνούν εντός 24ώρου. Ο πόνος στο κεφάλι που σχετίζεται με ημικρανία συνήθως ακολουθεί τη γενικότερη αδυναμία, αλλά ο πονοκέφαλος μπορεί να προηγηθεί ή και να απουσιάζει εντελώς.

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ασθένεια «χτυπά» την οικογένεια Spelling. Πριν από δύο μήνες η 49χρονη ηθοποιός είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της πως ο 5 ετών γιος της ταλαιπωρείται από ιώσεις, με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει στο σχολείο του. 

«Ο καημένος ήταν άρρωστος 3 εβδομάδες και έλειπε από το σχολείο. Τελικά, έγινε καλά και επέστρεψε στο σχολείο, αλλά τώρα είναι άρρωστος ξανά!. Υψηλός πυρετός, εμετός και τόσο μπουκωμένος. Γονείς, το βλέπετε κι εσείς ότι συμβαίνει αυτό; Ότι τα παιδιά μας απλά αρρωσταίνουν ξανά μόλις επιστρέψουν στο σχολείο;», είχε γράψει η πρωταγωνίστρια της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς στο Instagram φανερά προβληματισμένη. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top