Εξαφανίστηκε γνωστός ηθοποιός ενώ έκανε πεζοπορία στην Καλιφόρνια

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 65χρονο, παρά την κακοκαιρία

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Τζούλιαν Σαντς

Έγινε γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως: Δωμάτιο με θέα, Κραυγές στη σιωπή και Γυμνό γεύμα.

Ο Τζούλιαν Σαντς σε συνέντευξη Τύπου στο Mexico City το 2012

Ο Τζούλιαν Σαντς σε συνέντευξη Τύπου στο Mexico City το 2012 /Φωτογραφία AP Images/Alexandre Meneghini

Ο λόγος για τον Βρετανό ηθοποιό Τζούλιαν Σαντς, ο οποίος έχει κηρυχθεί αγνοούμενος από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια.

Τα ίχνη του 65χρονου Σαντς, που ζει εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες, εξαφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στα όρη Σαν Γκάμπριελ για πεζοπορία.

Τζούλιαν Σαντς: Ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας το 2019

Τζούλιαν Σαντς: Ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Arthur Mola

Το όνομα του αγνοούμενου πεζοπόρου ανακοινώθηκε χθες, ενώ έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε ένας ακόμα πεζοπόρος τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, οι αναζητήσεις των ομαδων διάσωσης έχουν επικεντρωθεί στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες. Ωστόσο, η κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις, με τα σωστικά συνεργεία να αποσύρονται για αρκετές ώρες το περασμένο Σάββατο και την έρευνα να συνεχίζεται με drones κι ελικόπτερα αφού βελτιώθηκε ο καιρός.

Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από το όρος Μπόλντι, καθώς υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας με ακόμα κι έμπειρους πεζοπόρους να κινδυνεύουν.

Ο Σαντς υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς τη δεκαετία του '80

Ο Σαντς υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς τη δεκαετία του '80 /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Ο Σαντς, που μεγάλωσε στο Γιόρκσαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Εβγένια Σίτκοβιτς και έχει τρία παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top