Μις Υφήλιος: Εντυπωσίασε η εκπρόσωπος της Ελλάδας ως «Θεά Ήρα»

Όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη στο Breakfast@Star

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στα φετινά καλλιστεία Μις Υφήλιος και αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου χθες, Τετάρτη (12/01), πραγματοποίησε το πρώτο της catwalk στα προκριματικά του διαγωνισμού.

Μις Υφήλιος: Η Βεροιώτισσα Κορίνα Εμμανουηλίδου «πέταξε» για τη Νέα Ορλεάνη 

Οι υποψήφιες για τον τίτλο έκαναν τρεις εμφανίσεις, μία με βραδινό ένδυμα, μία με μαγιό και άλλη μία φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους. Η κριτική επιτροπή θα κρίνει, ανάλογα με τις επιδόσεις τους στις πασαρέλες, ποιες κοπέλες θα προκριθούν στον αυριανό μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη.

Μις Υφήλιος: Η Ελληνίδα που μας εκπροσωπεί εμφανίζεται ως θεά Ήρα

Το πρωί της Παρασκευής (13/01), η 22χρονη καλλονή μίλησε για την εμπειρία της στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η ίδια κατάφερε χθες να «κλέψει» τις εντυπώσεις ως θεά Ήρα κατά τη διάρκεια του National Costume Show. 

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου εντυπωσίασε ως θεά Ήρα στα προκριματικά των καλλιστείων Μις Υφήλιος

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου εντυπωσίασε ως θεά Ήρα στα προκριματικά των καλλιστείων Μις Υφήλιος 

«Είχε πολύ κόσμο. Ήταν ενθουσιασμένο το κοινό. Εγώ είχα από κάτω την ελληνική αποστολή, η οποία ύψωσε τη σημαία της Ελλάδας μας ψηλά. Έβλεπα και τη μητέρα μου στο πλήθος. Το κλίμα ήταν όμορφο. Είχα πολύ άγχος να πω την αλήθεια, αλλά νομίζω πως όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά το εντυπωσιακό μοντέλο.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στον τελικό. Μέσα μου νιώθω πολύ ήρεμη. Από τις 84 θα επιλεγούν οι 16 top κοπέλες. Έπειτα 5 και στο τέλος 2. Οι εμφανίσεις ήταν ουσιαστικά τρεις και από εκείνες οι κριτές θα πάρουν το αποτέλεσμα και θα κρίνουν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εγώ θα είμαι εκεί, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα», πρόσθεσε στη συνέχεια για τη διαδικασία επιλογής της μεγάλης νικήτριας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top