Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε με πήραν σε δουλειά γιατί έχω παιδιά»!

«Δούλευα μέχρι 9 μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντησαν τα παιδιά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για τις τηλεοπτικές προτάσεις που... δεν έρχονται/ βίντεο Happy Day

Τα τελευταία χρόνια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απέχει από την τηλεόραση και όπως λέει η ίδια δεν ξέρει τον λόγο, αφού είναι διαθέσιμη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η…υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κοπή της πίτας στη παράσταση Ποντικοπαγίδα/ φωτογραφία NDP ;ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κοπή της πίτας στη παράσταση Ποντικοπαγίδα/ φωτογραφία NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στην κοπή της πίτας της θεατρικής παράστασης «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο Νέος Ακάδημος, στην οποία πρωταγωνιστεί, και τη ρώτησαν γιατί δε συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ τη φετινή τηλεπτική σεζόν. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Προετοιμάζει την κόρη της Λυδία για το σχολείο

«Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω μια θεωρία που μπορεί να έχω εγώ στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι όλη μου τη ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι διαθέσιμη για να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Οι συντελεστές της παράστασης Ποντικοπαγίδα/ Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κοπή της πίτας στη παράσταση Ποντικοπαγίδα/ φωτογραφία NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Οι συντελεστές της παράστασης Ποντικοπαγίδα/ φωτογραφία NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στο παρελθόν, μάλιστα, της έχουν πει ανοιχτά ότι ο λόγος που δεν την επέλεξαν για δουλειά ήταν επειδή είναι μαμά... 

«Μου έχουν πει ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δε νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα.

Δεν είναι αυτή ατάκα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι δουλεύει με τα παιδιά του από την κούνια. Δε σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Δούλευα μέχρι εννέα μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντησαν τα παιδιά μου. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top