Καμίλα: Έκπληκτη με όσα ισχυρίζεται για εκείνη ο πρίγκιπας Χάρι

Η αντίδρασή της στις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Καμίλα

Έκπληκτη με τα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο πρίγκιπας Harry τόσο στο βιβλίο του όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, είναι η βασιλική σύζυγος Καμίλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα

Camilla και πρίγκιπας Harry σε φιλανθρωπικό event το 2008

Καμίλα και πρίγκιπας Harry σε φιλανθρωπικό event το 2008 /Φωτογραφία AP Images/Alastair Grant

Όπως έχει γνωστό, στο βιβλίο του με τίτλο Ρεζέρβα, ο πρίγκιπας Harry τη χαρακτηρίζει «επικίνδυνη» και «κακιά», ενώ όπως αποκαλύπτει ο ίδιος και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Την κατηγορεί, επίσης, πως τροφοδοτούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη.

Αυτό είναι το μονόγραμμα που θα χρησιμοποιεί η Καμίλα ως βασιλική σύζυγος

Πηγές στο Vanity Fair ανέφεραν ότι η βασιλική οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Χάρι. «Είναι στον δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», είπε μία από αυτές.

Τον περασμένο Νοέμβριο η βασίλισσα Camilla σε δείπνο στο παλάτι του Μπάκινγχαμ

Τον περασμένο Νοέμβριο η βασίλισσα Καμίλα σε δείπνο στο παλάτι του Μπάκινγχαμ /Φωτογραφία AP Images/Chris Jackson

Αναφερόμενος στην συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία χαρακτήρισε την Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στον γάμο της», ο Harry είπε ότι μετά από αυτό, «έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

H κρυφή ερωμένη του βασιλιά Καρόλου - Απάτησε και την Καμίλα

Ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle, τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τη μητριά του, Camilla, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ /Φωτογραφία AP Images/Martin Meissner

«Αυτό την έκανε “επικίνδυνη” λόγω των διασυνδέσεων που είχε με τον βρετανικό Τύπο. Και οι δύο πλευρές ήταν πρόθυμες να ανταλλάξουν πληροφορίες», αποκαλύπτει σε άλλο μέρος του βιβλίου. Ωστόσο, στην εκπομπή Good Morning Americaο Harry ξεκαθάρισε ότι τρέφει τεράστια συμπόνια για εκείνη, δεν τη βλέπει ως «κακιά μητριά» κι «έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top