Αυτό είναι το μονόγραμμα που θα χρησιμοποιεί η Καμίλα ως βασιλική σύζυγος

Πότε θα γίνει κι επίσημα η στέψη της;

Δείτε βίντεο για την Καμίλα από τις ειδήσεις του Star

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το μονόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση της Καμίλα ως βασιλική σύζυγος.

Είναι το μονόγραμμα της βασιλικής συζύγου μαζί με μια αναπαράσταση του Στέμματος, καθώς τα αρχικά γράμματα «CR» ενσωματώνουν το αρχικό της Αυτού Μεγαλειότητας της Βρετανίας, «C» για το «Camilla», και «R» για το «Regina» (βασίλισσα στα λατινικά).

H κρυφή ερωμένη του βασιλιά Καρόλου - Απάτησε και την Καμίλα

Το μονόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί στα προσωπικά της επιστολόχαρτα και κάρτες, αλλά και στον σταυρό που θα τοποθετήσει στο Πεδίο Μνήμης στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ στο Λονδίνο την Πέμπτη.

H Καμίλα επισκέφτηκε με τον Κάρολο το Κάρντιφ της Βόρειας Ιρλανδίας λίγο πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

H Καμίλα επισκέφτηκε με τον Κάρολο το Κάρντιφ λίγο πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ /Φωτογραφία AP Images/Chris Jackson

Το μονόγραμμα της Καμίλα είναι προσωπική ιδιοκτησία της βασιλικής συζύγου κι επιλέχθηκε από την ίδια μέσα από μια σειρά σχεδίων.

Πρόκειται για δημιουργία του καθηγητή Έβαν Κλέιτον, καλλιγράφου και μέλους των εκπαιδευτών και του ακαδημαϊκού συμβουλίου του The Royal Drawing School, σε συνεργασία με τους Τίμοθι Νοντ, Έραλντ Πέιντερ και Σκρίβενερ στο College of Arms.

Να σημειωθεί ότι το επίσημο μονόγραμμα του βασιλιά Καρόλου Γ’ της Βρετανίας, που εμφανίζεται μεταξύ άλλων σε κυβερνητικά κτίρια και στα παραδοσιακά κόκκινα γραμματοκιβώτια, παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στο Μπάκιγχαμ.

Στιγμές τρόμου για την Καμίλα: Το αεροπλάνο της «χτυπήθηκε» από πουλί

Το μονόγραμμα, το οποίο επέλεξε ο νέος μονάρχης από μια σειρά σχεδίων που ετοίμασε το College of Arms, είναι μια σύνθεση των γραμμάτων «C» και «R» που αντιπροσωπεύουν το όνομα του Καρόλου (Charles, στην αγγλική γλώσσα) και τον τίτλο Βασιλιάς (Rex, στα λατινικά) κάτω από την απεικόνιση του στέμματος.

O Κάρολος και η Καμίλα, το νέο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, στο Λονδίνο το 2013

O Κάρολος και η Καμίλα, το νέο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, στο Λονδίνο το 2013 /Φωτογραφία AP Images/Lefteris Pitarakis

Τα νέα για το μονόγραμμα της Καμίλα, έρχονται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ ότι θα υπάρξει μια επιπλέον αργία στη Βρετανία, προκειμένου να σηματοδοτήσει τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 8 Μαΐου του 2023.

Βασιλιάς Κάρολος: Στις 6 Μαΐου 2023 η στέψη του

Ο νέος βασιλιάς θα στεφθεί δύο ημέρες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο κι η βασίλισσα θα στεφθεί την ίδια ημερομηνία σε μια παρόμοια αλλά πιο λιτή τελετή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top