«Ένιωσα δικαίωση ως γιος οικοδόμου που έπαιξα στην Επίδαυρο»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστός ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Στούντιο 4

Για χρόνια περπατούσε στις διεθνείς πασαρέλες, ως ένα από τα πρώτα μοντέλα-άντρες που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό. Από τη δεκαετία του '90 ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με την υποκριτική, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Αλέκος Συσσοβίτης: «Δε μου αρέσουν οι γιορτές, δε στολίζω»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης, ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι έπαιξε σε παράσταση στην Επίδαυρο, κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί πολύ

Για χρόνια ο Αλέκος Συσσοβίτης υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα

Για χρόνια ο Αλέκος Συσσοβίτης υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα

«Υποστήριζα την ομάδα του Άρη απλώς πουλούσα φελιζόλ έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ήμουν 11 χρονών και πούλαγα φενιζόλ έξω από το γήπεδο. Τα παίρναμε από την οικοδομή του θείου μου, βγάζαμε μια δραχμή σε όλη την εβδομάδα κι αυτά ήταν τα κουλούρια μας, με αυτά ζούσαμε. Εγώ με τον ξάδερφό μου ψάχναμε τρόπους να βγάλουμε λεφτά, δε θέλαμε να πάρουμε από τους γονείς μας», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης. 

Αλέκος Συσσοβίτης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του

Στη συνέχεια μίλησε για την ημέρα που ένιωσε δικαίωση ως ηθοποιός. «Όταν βγαίνεις στην Επίδαυρο τελειώνουν όλα. Πέρυσι στην Επίδαυρο που ήμουν στο τέλος της παράστασης ήμουν εγώ μαζί με άλλους τρεις ηθοποιούς... αγκαλιαστήκαμε κι είπαμε είμαστε τρία παιδιά οικοδόμων κι ενός φούρναρη. Το λέω και τρέμω... είναι τρομερά συγκινητική σκηνή που κάποια άνθρωποι κατάφεραν να φθάσουν εκεί, να συγκινήσουν, να κάνουν καλά τη δουλειά τους και μετά όλα αυτό να τους δικαιώσει. Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που υπήρξαν γονείς από πίσω να τους στηρίξουν. Όταν τελειώσαμε την περιοδεία κλαίγαμε όλοι σαν μωρά παιδιά, ολόκληροι άντρες», εξομολογήθηκε στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ. 

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνίστησε στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνίστησε στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top