Τσάβαλου: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ερωτευμένη στην εφηβεία

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» έδωσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πάθαινα κρίσεις πανικού από κακοποιητική συμπεριφορά!»

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο μερικά μυστικά της ζωή της, όπως ποια είναι η ένοχη απόλαυσή της, αλλά και τον νεανικό της έρωτα με πασίγνωστο ηθοποιό. Η ίδια λοιπόν ανέφερε πως στην εφηβεία υπήρξε ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

«Έχω μια ένοχη απόλαυση, το τηλεμάρκετινγκ. Μου αρέσει να βλέπω και να ψωνίζω. Έχω πάρει πολύ ωραία πράγματα, για την κουζίνα κυρίως. Είμαι αγχώδης, ψυχαναγκαστική και δοτική. Έχω 19 τατουάζ. Ως έφηβη ήμουν ερωτευμένη με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Έχω παίξει στο θέατρο μετά από απώλεια φίλης και με κρίσεις πανικού», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ίδια σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην αντίδρασή της, αν η κόρη της αποφασίσει μια μέρα να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Τσάβαλου: Η εξομολόγηση για την αποβολή της- Άναψα κεράκι στην ψυχούλα αυτή

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με την κόρη τους/ Φωτογραφία NDP

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με την κορούλα τους/ Φωτογραφία NDP

«Είμαι η κλασική χαζομαμά. Αν η κόρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός, θα είμαι δίπλα της. Παντρεύτηκα μισό μήνα πριν γεννήσω. Τα Χριστούγεννα με την κόρη μου είναι τα πιο ωραία της ζωής μου. Η εικόνα της ευτυχίας είναι εγώ, ο άντρας μου και η κόρη μου αγκαλιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top