Αυτοί είναι οι επώνυμοι που ερωτεύτηκαν το 2022!

Ποιοι διάσημοι βρήκαν τον έρωτα αυτή τη χρονιά;

Μπορεί κάποιοι να ανυπομονούν να φύγει το 2022, όμως για άλλους ήταν μία από τις αγαπημένες τους χρονιές, αφού βρήκαν τον έρωτα! Και τι πιο όμορφο και ευτυχές από το να σε «χτυπάει» με τα βέλη του αυτός ο μικρός, τροφαντός, φτερωτός θεός;

Love & Marriage: Οι γάμοι των επωνύμων που έγιναν το 2022

Πολλοί ήταν και οι celebrities της ελληνικής showbiz που «ερωτοχτυπήθηκαν» λοιπόν το έτος αυτό και όπως φαίνεται, θα παραμείνουν in love και τις επόμενες χρονιές!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα μας νέα ζευγάρια:

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μαστορας καληφώνη ερωτας

Η σχέση τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2022, όταν θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική «τσάκωσαν» μαζί Χρήστο Μάστορα και Γαρυφαλλιά Καληφώνη να πίνουν ποτό και να έχουν ορισμένα τρυφερά… ενσταντανέ. 

Ακόμα μέχρι και σήμερα ωστόσο, ούτε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, ούτε και ο τραγουδιστής έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους αλλά επίσης ποτέ δεν τη διαψεύδουν.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί

Η ξανθιά καλλονή δε χάνει live για live του τραγουδιστή με το συγκρότημά του, Melisses, και δε σταματάει να χορεύει τα τραγούδια του στο TikTok. Σύμφωνα με τη Real life, οι δυο τους φέτος θα περάσουν τα πιο ερωτευμένα Χριστούγεννα μαζί. Μαζί στις γιορτές για πρώτη φορά!

 

Μελίνα Νικολαΐδη - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

To 2022 αφήνει την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, full in love! Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, το 19χρονο κορίτσι βρίσκεται σε σχέση με ένα πολύ γοητευτικό άντρα, γυμναστή στο επάγγελμα.

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης... φιλιούνται-αγκαλιάζονται! /Φωτογραφία Περιοδικό You

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης... φιλιούνται-αγκαλιάζονται! /Φωτογραφία Περιοδικό You

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά τετ α τετ με τον 34χρονο σύντροφό της!

O 34χρονος Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα παίζει βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Η ηλικιακή διαφορά 15 χρόνων που τους χωρίζει δε στάθηκε στιγμή εμπόδιο στη σχέση τους, αφού οι δυο τους έχουν απόλυτη χημεία!

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης/Φωτογραφία Περιοδικό OK!

Φυσικά η μετακόμιση της Μελίνας στο Λονδίνο για σπουδές, δεν επιτρέπει στο ζευγάρι να είναι μαζί όσο συχνά θα ήθελε, αλλά τόσο εκείνη όσο και ο Αλέξανδρος, όποτε βρίσκουν την ευκαιρία «πετούν» για να συναντηθούν.

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν

νέοι έρωτες διασημων 2022

Μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γρηγόρη Μόργκαν.

Γρηγόρης Μόργκαν: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;

Ο Γρηγόρης Μόργαν είναι ντράμερ και στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Nomads. Ένα ακόμα στοιχείο για τον πολύ γοητευτικό άντρα είναι ότι υπήρξε σε σχέση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Γρηγόρης αγαπάνε πολύ τα θαλάσσια σπορ και πέρασαν το καλοκαίρι κάνοντας surf στα Χανιά, ενώ μοιράστηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram. Μάλιστα ο ντράμερ δε δίσταζε να σχολιάζει τις φωτογραφίες της γνωστής αθλητικογράφου. Τη σχέση τους μέχρι σήμερα, δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κανείς από τους δύο.

 

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου

«Blessed» όπως λέει και ο ίδιος, νιώθει ο Snik, αφού το 2022, μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε στη ζωή του η Γιώτα Ιωαννίδου. Πρόκειται για μία μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται ως μοντέλο.

Snik: Επανασύνδεση με τη Γιώτα Ιωαννίδου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό

σνικ

Από το ταξίδι του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου στις Μαλδίβες/ Πηγή Instagram

Οι δυο τους «έδεσαν» αμέσως πολύ και έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί. Κάποια στιγμή μάλιστα, υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί. 

Πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο, το ζευγάρι είχε έναν επεισοδιακό καυγά, που τους οδήγησε σε χωρισμό. Όμως, όπως φάνηκε, δεν άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλον και τα ξαναβρήκαν. Τώρα, ανεβάζουν ξανά stories που… φλεξάρουν τον έρωτά τους αλλά και τα πανάκριβα ρούχα, κοσμήματα και αυτοκίνητά τους.

 

Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει και η Πάολα, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης
Η 39χρονη λαϊκή τραγουδίστρια είναι πολύ ερωτευμένη και σύμφωνα με πληροφορίες της Real life, τους τελευταίους μήνες, μαζί με τον σύντροφό της, περνούν τον χρόνο τους στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, στη Χαλκιδική. Το καλοκαίρι ωστόσο, η Πάολα, τον είχε ακολουθήσει στην Κρήτη, όπου είναι η δική του ιδιαίτερη πατρίδα.

 

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan

Ήταν Μάρτιος - Απρίλιος του 2022 όταν για πρώτη φορά έκαναν κοινή ανάρτηση και εννοούμε… ζευγαρο-ανάρτηση στα social media η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan.

 η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan.

Έλενα Τσαγκρινού: Παντρεύεται με τον Dj Stephan;

Η νεαρή τραγουδίστρια που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον επί χρόνια σύντροφό της Mike, φαίνεται πως βρήκε τον άντρα της ζωής της. Οι δυο τους είναι full in love. Συνεργάζονται επαγγελματικά, ενώ δε χωρίζονται λεπτό μέσα στη μέρα! 

Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της Έλενας «φούντωσε» τις φήμες για γάμο του ζευγαριού.

 

Βρισηίδα Ανδριώτου  –  Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, πρώην κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο Survivor. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Στο πλευρό της ο Σπύρος Μαρτίκας

Οι δυο τους ένιωσαν έντονη έλξη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, και μετά το τέλος του είναι… αυτοκόλλητοι!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους, φρόντισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Στη βράση κολλάει το σίδερο!

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης

Τελευταίο αφήσαμε ένα ζευγάρι το οποίο επανασυνδέθηκε το 2022. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της

Τελευταίο αφήσαμε ένα ζευγάρι το οποίο επανασυνδέθηκε το 2022. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης)

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι «έσκασαν» σαν βόμβα τρυφερές φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στα Κουφονήσια. Μέχρι τότε, κανείς δε γνώριζε για τον γάμο που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρελθόν αλλά ούτε και για την επανασύνδεσή της με τον πρώην της. Όλοι είχαμε μείνει στο κεφάλαιο «Χωρισμός από τoν τράπερ Snik». 

Παρόλα αυτά, το γνωστό μοντέλο – παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένο με τον Γιάννη της και πως οι δυο τους έχουν χημεία που πολλοί θα ζήλευαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top