Love & Marriage: Οι γάμοι των επωνύμων που έγιναν το 2022

Τα εντυπωσιακά νυφικά και οι μεγάλοι έρωτες

Μπορεί το 2022 να ήταν μία δύσκολη χρονιά κατά γενική ομολογία αλλά για κάποιους ήταν η χρονιά τους! Πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Εμείς στο star.gr κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, συγκεντρώσαμε τα νιόπαντρα ζευγάρια!

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από τρία χρόνια σχέσης σε μία εντυπωσιακή τελετή στα Χανιά της Κρήτης! Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν στις 9 Ιουλίου του 2022 με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά … και έξι κουμπάρους. Τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του ζευγαριού, που έλαμπε από τη χαρά του. Με 200 καλεσμένους το όμορφο ζευγάρι, γιόρτασε τον έρωτα του και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με φίλους και συγγενείς. Ο Μάριος Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, διπλά στον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή.

Μετά τον θρησκευτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε, ακολούθησε κι ένας δεύτερος γάμος, εμπνευσμένος από... αμερικανική ταινία. Στην παραλία στο Λιοκάλυβο, στήθηκε μια «εξέδρα» γεμάτη λουλούδια πάνω στην άμμο κι εκεί, το ζευγάρι αντάλλαξε για δεύτερη φορά όρκους αγάπης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στις 2 Οκτωβρίου του 2022 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης παρουσία δέκα ατόμων. 

Η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα Celia Kritharioti και έδειχνε όμορφη στο πλευρό του επιχειρηματία, ο οποίος επέλεξε ένα καλαίσθητο κουστούμι για την περίσταση.

Το ζευγάρι αναμένει το πρώτο παιδάκι του και η παρουσιάστρια προσμένει τον ερχομό του με χαρά.

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία 

Ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν μετά από τρία χρόνια σχέσης την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 στην Εύβοια! Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, έχοντας στο πλευρό τους μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Η όμορφη νύφη επέλεξε να φορέσει δυο νυφικά. Το πρώτο ήταν γοργονέ, κλειστό στο λαιμό, αμάνικο με έξω την πλάτη και ήταν γεμάτο πέτρες και κεντήματα.

Βρεττός - Δελληγιάννη: Τα δυο νυφικά, η γαμήλια δεξίωση και ο πρώτος χορός

Αμέσως μετά τον γάμο τους, οι νεόνυμφοι διοργάνωσαν μία φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση δίπλα στη θάλασσα όπου γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τους φίλους τους.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά

Στις 11 Ιουνίου του 2022 ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο! Η τελετή έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί με περίπου 300 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Αυγουστίδη από τον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. Ελένη Ράντου, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρίζα Ρίζου ήταν μερικοί από αυτούς.

Το ζευγάρι βάφτισε, επίσης, και τον γιο του, Αχιλλέα – Κωνσταντίνο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά ενός θρησκευτικού γάμου σε μία τελετή στην Κύπρο με παρόντες περίπου 2.000 καλεσμένους. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό.

Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης

Η Νεσχάν Μουλαζίμ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς Στέλιο Πολογεώργη στη Μύκονο στις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού των ανέμων, ενώ κουμπάρες ήταν η Βασιλική Τσεκούρα και η Ευγενία Γκιζέλη.

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας 

Παντρεύτηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου του 2022 η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με πολιτικό γάμο στον Πύργο Μελισσουργού.

Το ζευγάρι εκτός από τον πολιτικό γάμο του, έκανε και τη βάφτιση του γιου τους ο οποίος είναι 3 ετών και πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή.

Κουμπάρα στον γάμο είναι η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top