Αννα Βίσση: «Ποτέ δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και ακόμα δεν είμαι»

«Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”»

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της Άννας Βίσση στο Πρωινό Μας

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο: «Gazoza».

Άννα Βισση: Η συνεργασία - έκπληξη με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Με αφορμή αυτό το γεγονός η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε το κεντρικό νόημα του τραγουδιού, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πολύ άνετη με το φλερτ.

Βίσση: Δείχνει στον Καρβέλα το νέο της video clip κι εκείνος... κοιμάται

Άννα Βίσση

«Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει. Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας».

«Εκρηκτική» πρεμιέρα για την Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

«Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένοι, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου» πρόσθεσε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top