Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της τραγουδίστριας

Επέστρεψε στο γηροκομείο Αθηνών

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ρένας Κουμιώτη

Τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Ρένας Κουμιώτη από το Γηροκομείο Αθηνών.

Ρένα Κουμιώτη: Έφυγε ξαφνικά από το Γηροκομείο Αθηνών

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Espresso, η σπουδαία ερμηνεύτρια «εξαφανίστηκε» πριν από λίγες ημέρες από το Γηροκομείο Αθηνών προς άγνωστη κατεύθυνση, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο. Ομώς, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η Ρένα Κουμιώτη επέστρεψε.

Μάρθα Βούρτση, Μαίρη Λίντα & Ρένα Κουμιώτη σε κινηματογραφική πρεμιέρα του 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάρθα Βούρτση, Μαίρη Λίντα & Ρένα Κουμιώτη σε κινηματογραφική πρεμιέρα του 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ερμηνεύτρια με την τεράστια πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε αντιμέτωπη τόσο με τα προβλήματα υγείας που την ταλανίζουν όσο και με την εύθραυστη ψυχολογία της. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα η ίδια δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του γιου της, καθώς τα σοβαρά προβλήματα υγείας της δεν επέτρεπαν στα αγαπημένα της πρόσωπα να την αποκαλύψουν την τραγική είδηση.

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη – Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της

Η τραγουδίστρια, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να έχει μια συντροφιά, αλλά και την απαραίτητη φροντίδα. Εκεί βρισκόταν από τις 15 Νοεμβρίου ωστόσο, έναν μήνα μετά της έλειψε το σπίτι της. Έτσι, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο, πριν μερικές ημέρες επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο κι αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτεί πίσω όπως κι έγινε, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτήν την απόφαση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top