5η φορά έγκυος η Κατερίνα Γεωργιάδου - Τι κάνει σήμερα η Μις Ελλάς 2002

Το πρώην μόντελο που έγινε συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Έγκυος στο πέμπτο της παιδί είναι η «Μις Ελλάς 2002» Κατερίνα Γεωργιάδου. Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το νέο της βιβλίο αλλά και για την 5η της εγκυμοσύνη στα 40 της χρόνια. 

«Επιτέλους, πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο. Το βιβλίο το έχω γράψει εδώ και χρόνια, αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν μπορούσα να το εκδώσω» είπε περήφανη που τα κατάφερε.

ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2002

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 ετών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γεωργιάδου.

κατερινα γεωργιάδου

Η Κατερίνα Γεωργιάδου σε πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας το 2007/ NDP

Για την εγκυμοσύνη της, η πρώην Μις Ελλάς είπε: «Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δε θέλουμε να μάθουμε.

Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά».

Η Κατερίνα Γεωργιάδου παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη αλλά το 2012, αποφάσισαν να χωρίσουν διατηρώντας άριστες σχέσεις για χάρη των δύο όμορφων κοριτσιών τους.

Πριν μερικά χρόνια, η πρώην Μις Ελλάς παντρεύτηκε τον Γιάννη Περογιαννάκη και έχει αποκτήσει ακόμα μία κόρη κι έναν γιο, ενώ τώρα είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top