Η τεράστια διατροφή που θα... ακουμπάει ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν

Ζαλίζει το μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνει η τηλεπερσόνα!

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Κιμ Καρντάσιαν από την εκπομπή Breakfast@Star

Οριστικό τέλος στο διαζύγιό τους έβαλαν η Κιμ Καρντάσιαν κι ο Κάνιε Γουέστ, διευθετώντας τα θέματα επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας τους.

Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν!

Ο προτεινόμενος διακανονισμός 58 σελίδων αποκαλύπτει ότι η Καρντάσιαν κι ο Γουέστ θα έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, αν και πηγή δήλωσε στο TMZ ότι η διάσημη τηλεπερσόνα θα έχει τα παιδιά τον περισσότερο χρόνο.

Παράλληλα, όπως συμφωνήθηκε, ο διάσημος μουσικός θα καταβάλει στην πρώην σύζυγό του 200.000 δολάρια το μήνα διατροφή για τα παιδιά, ενώ θα είναι υπεύθυνος για τα μισά από τα έξοδα υγείας των παιδιών τους που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση, καθώς και για τα έξοδα ασφαλείας κι εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων.

Κάνιε Γουέστ & Κιμ Καρντάσιαν στο Harper's Bazaar Icons το 2017 στη Νέα Υόρκη

Κάνιε Γουέστ & Κιμ Καρντάσιαν στο Harper's Bazaar Icons το 2017 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Andy Kropa

Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε, επίσης, να συμμετάσχει σε διαμεσολάβηση αν προκύπτει κάποια διαφορά. Αν ένας από τους δύο δεν παραστεί, ο άλλος αποκτά την αποκλειστική εξουσία λήψης αποφάσεων, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ορισμένα από τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να συμφωνήσει το πρώην ζευγάρι περιλαμβάνουν την εγγραφή σε νέο σχολείο, τη θεραπεία ή τη συμβουλευτική για τα παιδιά, καθώς και τη συμμετοχή τους σε τακτικά προγραμματισμένες θρησκευτικές δραστηριότητες.

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεσπά σε κλάματα για το διαζύγιο- «Αισθάνομαι αποτυχημένη»

Σε ένα άλλο σημείο που φαίνεται πως κέρδισε η Καρντάσιαν είναι το γεγονός πως τα παιδιά τους, δε θα φοιτήσουν στην Ακαδημία Donda που ανήκει στον Κάνιε Γουέστ κι ήταν ένα από τα θέματα στα οποία επέμενε ο ράπερ, αλλά θα παραμείνουν στο σχολείο όπου φοιτούν ήδη. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα παιδιά δεν μπορούν να μετακινηθούν περισσότερο από 60 μίλια από το σπίτι της μητέρας τους πριν τελειώσουν το λύκειο ή πριν γίνουν 19 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου γονέα ή δικαστική απόφαση.

Όσο για την περιουσία τους, η Κιμ Καρντάσιαν θα διατηρήσει την αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη στο Hidden Hills, την οποία είχε εξαγοράσει από τον Κάνιε πέρυσι έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κιμ Καρντάσιαν & Κάνιε Γουέστ στο διάσημου MET Gala το 2015

Κιμ Καρντάσιαν & Κάνιε Γουέστ στο κόκκινο χαλί του διάσημου MET Gala το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Η διάσημη τηλεπερσόνα θα κρατήσει επίσης τα σπίτια στο Μαλιμπού, το Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια και το Χάριστον του Άινταχο, ενώ ο Κάνιε διατηρεί διάφορα ακίνητα στη Νότια Καλιφόρνια, καθώς και το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ, το σπίτι του στο Βέλγιο και το πατρικό του στο Σικάγο.

Kanye West: Θα γκρεμίσει τη βίλα που αγόρασε απέναντι από την Kardashian

Η συμφωνία βάζει ορστικό τέλος στον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού που είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, αφότου ο Κάνιε Γουέστ έκανε κάποια περίεργα σχόλια σχετικά με την άμβλωση και τη μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top