Η Κιμ Καρντάσιαν ξεσπά σε κλάματα για το διαζύγιο- «Αισθάνομαι αποτυχημένη»

Απαρηγόρητη μετά το διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ η διάσημη τηλεπερσόνα

Ήταν μέσα Φεβρουαρίου του 2021, όταν «έσκασε» η είδηση ότι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιες Γουέστ (Kanye West). 

καρντασιαν κλαιει αποτυχημενη

Οι κοινές εμφανίσεις Καρντάσιαν - Γουέστ ανήκουν πια στο παρελθόν/ Φωτογραφία αρχείου Ap Images

Μπορεί στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα να «χώριζαν» συνεχώς το ζευγάρι, ωστόσο οι δυο εξακολουθούσαν να πορεύονται μαζί. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με τον ράπερ και την διάσημη τηλεπερσόνα να παίρνουν τελικά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

γουεστ καρντασιαν διαζυγιο

Ο τραγουδιστής και η διάσημη τηλεπερσόνα τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή/ Φωτογραφία αρχείου AP Images

Βίντεο: «Νιώθω αποτυχημένη» ομολογεί ξεσπώντας σε λυγμούς η Κιμ Καρντάσιαν

Σε σκηνή από το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, το οποίο ρίχνει οριστικά αυλαία έπειτα από 20 χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, η χρυσή κληρονόμος εμφανίζεται να ρίχνει όλο το φταίξιμο για το διαζύγιό της από τον ράπερ επάνω της.

κιμ καρντάσιαν

Απαρηγόρητη ξεσπάει σε κλάματα και στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ακούγεται να λέει πως νιώθει αποτυχημένη που δεν κατάφερε να κρατήσει έναν ακόμη γάμο.

Ωστόσο, μιλώντας στις αδελφές της, Κόρτνεϊ, Κένταλ και Κάιλι, η διάσημη Αμερικανίδα εξομολογείται για τον Κάνιε Γουέστ: «Πιστεύω ότι του αξίζει κάποια που μπορεί να υποστηρίξει κάθε του κίνηση. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα έπρεπε να έχει μια σύζυγο που τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα, που ταξιδεύει μαζί του και κάνει τα πάντα που δεν μπορώ εγώ».

Να θυμίσουμε ότι η Καρντάσιαν υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας και με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις, όμως ο τρίτος γάμος της, με τον Κάνιε Γουέστ, ήταν χωρίς αμφιβολία ο πιο λαμπερός, ενώ από αυτόν απέκτησαν και τέσσερα παιδιά μαζί.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top