Θρηνεί η Πίτσα Παπαδοπούλου: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Δύσκολες ώρες για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις της Πίτσας Παπαδοπούλου/ φωτογραφίες NDP

Στο πένθος «βυθίστηκε» η Πίτσα Παπαδοπούλου, μιας και «έφυγε» από τη ζωή ο φύλακας άγγελός της.

Η Μαρία Πνευματικού ήταν στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας για περισσότερα από 40 χρόνια, μιας και ήταν εκείνη που ήταν υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις της τραγουδίστριας. 

Θρηνεί η Πίτσα Παπαδοπούλου: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Λίγη ώρα μετά το στερνό «αντίο» η τραγουδίστρια μίλησε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα με λυγμούς γι’ αυτή την απώλεια. «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου θέλησε να αποχαιρετήσει την «αδερφή» της μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.«Αγαπημένο μου Μαράκι..

φίλη μου και αδερφή μου..
Είναι μεγάλη η απώλεια σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς έφυγες και μας πίκρανες όλους με την φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ απ όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας.
Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου κι ας μη μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Μαρία μου.
Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε η τραγουδίστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top