Τζένη Μπότση: «Δεν είμαι μανούλα, είμαι μάνα!»

Η ενόχληση της ηθοποιού on camera

Η ενόχληση της Τζένης Μπότση on camera/ βίντεο Mega Καλημέρα

Τα τελευταία χρόνια η Τζένη Μπότση βιώνει την απόλυτη ευτυχία μιας και κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, Αλίκη καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά.

Τζένη Μπότση: Για ιππασία με την 3χρονη κόρη της!

Μπορεί η ηθοποιός να απολαμβάνει τη μητρότητα και να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στο κοριτσάκι της, αλλά μία προσφώνηση των δημοσιογράφων την ενόχλησε και δεν το έκρυψε.

Η Τζένη Μπότση σε τρελά κέφια: Χορεύει σε πανηγύρι της Ικαρίας

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Η ίδια έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Dogville» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» και οι δημοσιογράφοι την αποκάλεσαν «μανούλα».

«Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά! Μανούλα δεν είμαι! Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι «νούλα» σε καμιά περίπτωση. Είμαι μάνα!» τόνισε η Τζένη Μπότση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

«Μερικές φορές αυτά τα υποκοριστικά κρύβουν από πίσω κι άλλα πραγματάκια. Δεν είναι τόσο τρυφερά όσο ακούγονται. Είναι όπως χτυπάει η ερώτηση “Νιώθετε ενοχές όταν λείπετε από το σπίτι;”. Την καταλαβαίνω. Εμένα δε με νοιάζει να με λένε μανούλα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα μετά την προβολή του βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top