Πάολα - Λάζαρος Βαφειάδης: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο ησυχαστήριό τους

Στα μέρη της τραγουδίστριας το ερωτευμένο ζευγάρι!

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Πάολα από το Happy Day

Ενα απομονωμένο χωριό, τη Συκιά, έχουν επιλέξει για να απολαμβάνουν ήρεμοι τον έρωτά τους η Πάολα κι ο Λάζαρος Βαφειάδης.

«Είμαι ερωτευμένη»: Η σπάνια εξομολόγηση της Πάολα για τον σύντροφό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας, τους τελευταίους μήνες περνούν τον χρόνο τους στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, στη Χαλκιδική.

Το βράδυ της Κυριακής η Πάολα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον

Το βράδυ της Κυριακής η Πάολα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, το ζευγάρι απολαμβάνει την ησυχία του μικρού, ειδυλλιακού χωριού που αυτήν την περίοδο έχει ελάχιστο κόσμο, αφού είναι ένας κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός. Εκεί το ζευγάρι βρήκε την ιδανική συνθήκη απομόνωσης κι αποσυμπίεσης, λίγο πριν επιστρέψει στους απαιτητικούς επαγγελματικούς του ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η Πάολα ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στις 2 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου θα εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μέχρι την επιστροφή στο κλεινόν άστυ, το πρόγραμμα του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα χαλαρό, αφού περιλαμβάνει καλό φαγητό, βόλτες στη φύση και μπόλικες δόσεις ξεκούρασης, την οποία έχουν κι οι δύο ανάγκη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής

Η Πάολα αγαπά πολύ αυτόν τον τόπο. Είναι το ησυχαστήριό της κι έχει μυήσει μυήσει και τον σύντροφό της στις ομορφιές του. Τον ξενάγησε στα αγαπημένα της μέρη, αλλά και στις αναμνήσεις που έχει από εκεί. Αντίστοιχα, οι δυο τους έχουν περάσει πολύ χρόνο και στον τόπο καταγωγής του Λ. Βαφειάδη, την Κρήτη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Πάολα ακολούθησε πολλές φορές το πρόγραμμα και τους ρυθμούς του στο νησί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top