Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου;»

Τι είπε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα;

Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό και αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της. Τα αγόρια της έχουν πια μεγαλώσει και έχουν τις συντρόφους τους. Η σχέση της παρουσιάστριας μαζί τους είναι εξαιρετική και μάλιστα της λένε όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου;»

«Τα αγόρια μου μού λένε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Είναι με τα κορίτσια τους αρκετό καιρό, βγαίνουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Breakfast@star και πρόσθεσε: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου; Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει: φαντάζεσαι εσύ να παίζεις beach volley κι από πίσω ένα μωρό να σε φωνάζει γιαγιά;».

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ανέφερε: «Εγώ έχω σκεφτεί και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Αυτά που λέω σε κάποιους διευθυντές προγραμμάτων είναι κινέζικα. Οπότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στα διατροφικά της «μυστικά» σημειώνοντας πως αποφεύγει τα τηγανητά, παίρνει το πρωινό της μετά τις 12:00 και πού και πού κάνει την ατασθαλία της, τρώγοντας ένα  γλυκό.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top