Μενεγάκη σε Χρυσικοπούλου: «Δε θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;»

Η ατάκα της παρουσιάστριας και η αντίδραση της δημοσιογράφου

Χώρισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον Νικόλα Φαράκλα, ύστερα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου και 13 κοινής πορείας. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το «Πρωινό μας», το πρωί της Τετάρτης 23/11.

ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣΕ

Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Μερικές ημέρες πριν όμως, και συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή 18/11, με αφορμή ένα θέμα για… ψηφιακούς νομάδες που εργάζονται από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε σχολιάσει: «Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά ένας άνθρωπος 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό».

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΙΑΝΑ ΧΩΡΙΣΕ

«Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δε θα θες και μία παρέα; Δε θα λες “δε θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”» την είχε ρωτήσει τότε η Ελένη Μενεγάκη. «Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω» είχε απαντήσει με χιούμορ στην παρουσιάστρια η δημοσιογράφος.

Χρυσικοπούλου: Μετακόμισε σε νέο σπίτι και μοιάζει βγαλμένο απ'το Pinterest

Να σημειώσουμε πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, εδώ και κάποιο διάστημα, έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και εικόνες του έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top