«Πήγα σε κάστινγκ για τον Γιώργο Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού κι έφυγα»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο Happy Day

Για το διαζύγιό της, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά κι ένα περιστατικό που της συνέβη σε κάστινγκ εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε η εντυπωσιακή ηθοποιός στο Happy Day.

«Νιώθω ελεύθερη γυναίκα»: Η Ασημακοπούλου για το διαζύγιο με τον Τσιρίλο

Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου που φέτος τη βλέπουμε στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, δήλωσε: «Φέτος έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών στον ΣΚΑΪ, στην Άγρια Γη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί και δουλεύω σε ένα σίριαλ στο οποίο νιώθω και περνάω καλά, αλλά κάνω κι αυτό το διαφορετικό που ήθελα πολλά χρόνια να δείξω».

Η Έλενα Ασημακοπούλου επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια

Η Έλενα Ασημακοπούλου επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια

«Έχω περάσει από κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού κι έφυγα» αποκάλυψε στη συνέχεια η όμορφη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Κατέβηκα στο πλατό, ενώ είχα πει εξ αρχής ότι, ναι, θα έρθω, και τελικά δεν το έκανα ποτέ το κάστιγνκ».

Ασημακοπούλου: «Κοκάλωσα, όταν μου ζήτησε το κινητό μου»

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε και για το διαζύγιό της από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, το οποίο δημοσιοποίησε το περασμένο καλοκαίρι. «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δε σημαίνει ότι έγινε και τότε. Ο χωρισμός είχε προέλθει μήνες πριν, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για τη μικρή. Είχαν κλείσει τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που να την πληγώσει. Πάντα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως για το παιδί».

Η Έλενα Ασημακοπούλου κι ο Μπρούνο Τσιρίλο σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Η Έλενα Ασημακοπούλου κι ο Μπρούνο Τσιρίλο σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τσιρίλο: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τον χωρισμό από την Ασημακοπούλου

Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πώς πήρε την απόφαση να χωρίσει; «Έχουμε τυπικές σχέσεις, ζει μόνιμα στο εξωτερικό κι έρχεται κάποιες ημέρες τον μήνα για να δει το παιδί. Δεν ήταν σίγουρα τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη. Το πάλεψα, είχα δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις, αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημα του γάμο μου. Από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακοίνωσα στην κόρη μου ότι χωρίζουμε» πρόσθεσε, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να κάνει άμεσα στο επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top