«Νιώθω ελεύθερη γυναίκα»: Η Ασημακοπούλου για το διαζύγιο με τον Τσιρίλο

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπούλου στο Πρωινό μας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου το πρωί της Παρασκευής.  

Ασημακοπούλου: Διακοπές με την κόρη της μετά τον χωρισμό από τον Τσιρίλο

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μετά από καιρό επιστρέφει τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Παράλληλα, μίλησε και για την αντίδραση της κόρης της όταν της ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να χωρίσουν.

H Έλενα Ασημακοπούλου σε παλιότερη δημόσια εμφάνιση με τον Μπρούνο Τσιρίλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media κι ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ.

Η κόρη της, Μαρία Ροζάρια, είναι όλη η ζωή της ηθοποιού!

Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά», εξομολογήθηκε η όμορφη ηθοποιός.

Τσιρίλο: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τον χωρισμό από την Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου πιο λαμπερή από ποτέ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Έλενα Ασημακοπούλου πιο λαμπερή από ποτέ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε μετά από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», πρόσθεσε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top