Μαρία Ηλιάκη: Το περιστατικό στον δρόμο που της έφτιαξε τη μέρα

Όσα αποκάλυψε στο Insta Story της

Ένα περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο, θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Για shopping με την κόρη της - Η τέλεια Balmain τσάντα της

Η παρουσιάστρια είχε σταματήσει σε μια διάβαση με το αυτοκίνητό της, όταν μια κοπέλα της χαμογέλασε και η χειρονομία της αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα την τρυφερή μανούλα και της έφτιαξε τη μέρα. 

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι εκτός του ότι είναι πολύ μεγάλη γιορτή σήμερα – χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, την αγαπώ πολύ αυτή τη γιορτή – είχα πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Βλέπετε και το μάτι. Να σας πω τι μου έφτιαξε τη διάθεση; Μια κοπέλα στη διάβαση εδώ στη Νέα Σμύρνη.

Μανουσάκης: Η απόφαση να αλλάξει τη ζωή του και η αντίδραση της Ηλιάκη

Εγώ γενικά στους δρόμους, αφήνω και περνάνε και σε στοπ, και διαβάσεις.. Είμαι κουλ στο δρόμο, προσπαθώ να μην έχω πολλά νεύρα και να δίνω γενικώς προτεραιότητα στον κόσμο, ειδικά στους πεζούς. Αυτό μου έχει μείνει από την Ελβετία. Όπου βλέπω διάβαση σταματάω. Φυσικά το 90% δε σκάει ποτέ ούτε ένα χαμόγελο, ούτε ένα ευχαριστώ, τίποτα. Σήμερα, μια κοπέλα σε μια διάβαση, μια μελαχρινή… μου έσκασε ένα χαμόγελο… Μου έφτιαξε το βράδυ. Σε ευχαριστώ όποια κι αν είσαι», ανέφερε στο βίντεο που μοιράστηκε στα Insta Stories της.

Το περιστατικό που συνέβη στη Μαρία Ηλιάκη και της έφτιαξε τη διάθεση

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top