Ρονάλντο - Μέσι: Ποζάρουν στην ίδια φωτογραφία, αλλά δε συναντήθηκαν ποτέ

Είναι photoshop από τη Louis Vuitton

Στην ιστορία θα μείνει η φωτογράφιση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για την προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας του πασίγνωστου οίκου μόδας, Louis Vuitton.

Η φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes στα social media, προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές των δύο «αιώνιων αντιπάλων». Όλοι έκαναν λόγο για «class» και συμφιλίωση μεταξύ των δύο τοπ ποδοσφαιριστών της τελευταίας δεκαετίας.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε Ρονάλντο και Μέσι να φωτογραφίζονται, παίζοντας μία παρτίδα σκάκι, ενώ είναι ντυμένοι «στην τρίχα». Ωστόσο, οι δύο ποδοσφαιριστές δε συναντήθηκαν από κοντά!

Αν και οι περισσότεροι πιστέψαμε πως πρόκειται για μία κοινή φωτογράφιση, ο οίκος μόδας διέψευσε τη συγκεκριμένη εντύπωση, δημοσιεύοντας video από όλο το παρασκήνιο.

 

 

Όπως αποκαλύφθηκε, Μέσι και Ρονάλντο δε συναντήθηκαν ποτέ από κοντά για το photoshoot, αλλά βρέθηκαν σε διαφορετικά στούντιο για την υλοποίηση της φωτογράφησης και το τελικό αποτέλεσμα είναι προϊόν επεξεργασίας photoshop.

Ωστόσο, παρότι ο οίκος μόδας είχε αρχικά ανεβάσει τα δύο ξεχωριστά video από την καμπάνια, στην πορεία τα κατέβασαν. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top