Σαμάνθα Μίσοβιτς: Πρώην παίκτρια του Big Brother είναι η Σταρ Ελλάς 2022!

Μεγαλωμένη στην Κρήτη με καταγωγή από Σερβία και Ουκρανία

Δείτε insta stories που πόσταρε η Σαμάνθα στο προφίλ της στο Instagram

Νικήτρια των φετινών καλλιστείων που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η 19χρονη κοπέλα που ζει στην Κρήτη κι έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τους: Λάκη Γαβαλά, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργο Μεστούση, Γκαλένα Βελίκοβα και τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου, ξεχώρισαν ανάμεσα στις 12 κοπέλες τη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία και στέφθηκε με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σαμάνθας στις τηλεοπτικές κάμερες

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Από το Big Brother στα Καλλιστεία

Η 19χρονη είναι γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της πέρυσι στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Αν κι όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, όνειρό της ήταν να κάνει καριέρα στον στρατό ή την αστυνομία, φαίνεται πως τελικά, την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ. 

«Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη μέχρι να ανακοινωθούν οι πρώτες νικήτριες. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα όνειρά μου είναι να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εντός κι εκτός Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η νέα Σταρ Ελλάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top