H Ντρου Μπάριμορ έχει δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ και πλέον... το βαριέται!

Η βραβευμένη ηθοποιός αποκαλύπτει για τη σεξουαλική της ζωή

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν σταματά να κάνει αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική της ζωή. Και όταν λέμε αποκαλύψεις εννοούμε και πικάντικα μυστικά. Ο λόγος για την Ντρου Μπάριμορ.

Ντρου Μπάριμορ: «Θα μπορούσα να κάνω αποχή από το σεξ για χρόνια»

Στο τελευταίο της Podcast, η βραβευμένη ηθοποιός επανήλθε στο θέμα της σεξουαλικής της ζωής και υπερασπίστηκε την άποψη της ότι πλέον για την ίδια το σεξ αποτελεί μία βαρετή διαδικασία

«Μπορώ να καταλάβω συγκεκριμένα κίνκι πράγματα. Άκου, έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω κάνει τα πάντα. Γι'αυτό και βαριέμαι τόσο τώρα» ανέφερε η 47χρονη στο podcast Drew’s News, συμπληρώνοντας ότι δεν ήταν και τόσο σίγουρη αν της άρεσαν όλα όσο ότι ήθελε να τα δοκιμάσει. 

«Αυτές οι μέρες έχουν παρέλθει προ πολλού. Παλιά όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Όμως τώρα, όχι πια» ανέφερε σε επόμενη ερώτηση του συνομιλητή της υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του Άντριου Γκάρφιλντ να απέχει για έξι μήνες από το σεξ προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για τα γυρίσματα της ταινίας «Silence» δεν την ταράζει, μιας και η ίδια μπορεί να αντέξει χρόνια χωρίς σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top