Ντρου Μπάριμορ: «Θα μπορούσα να κάνω αποχή από το σεξ για χρόνια»

Δε διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή

Ντρου Μπάριμορ

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε πως μπορεί να ζήσει για χρόνια χωρίς να έχει καμία ερωτική επαφή.

Η παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show» αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην πρόσφατη αποκάλυψη του Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «δεν είχε κάνει καθόλου σεξ για μισό χρόνο» και δήλωσε, ότι και η ίδια δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν της συνέβαινε αυτό.

Όπως είπε, ταυτίστηκε απόλυτα μόλις άκουσε τη δήλωσή του και το παραδέχτηκε μπροστά σε ολόκληρο το κοινό της. Πιο συγκεκριμένα, ακούγοντας την εν λόγω δήλωση, ο Ρος Μάθιους που βρισκόταν στο πλατό σχολίασε: «Κι η Ντρου μπορεί να μείνει έξι μήνες χωρίς σεξ, δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση».

Τότε, η ίδια «διόρθωσε» τον κριτή του «RuPaul's Drag Race», διευκρινίζοντας πως «θα μπορούσε να απέχει από το σεξ για χρόνια, όχι μόνο για έξι μήνες».

Η Ντρου Μπάριμορ δε διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή. Στο παρελθόν, η ίδια είχε μπει σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας τι φωτισμό προτιμά, όταν βρίσκεται σεξουαλικά με κάποιον.

«Δεν μου αρέσουν τα έντονα φώτα. Προτιμώ τον απαλό ή φυσικό φωτισμό, όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω βέβαια, ότι στο αμάξι είναι το καλύτερο», είχε δηλώσει.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top