«Κρυφός» γάμος για τη Νάνσυ Αλεξιάδη - Η φωτογραφία με τον σύζυγό της

Το ζευγάρι πήγε ταξίδι στις Σεϋχέλλες

Δείτε τη συνέντευξη της Νάνσυς Αλεξιάδη στον Νίκο Μουτσινά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Νάνσυ Αλεξιάδη με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Νάνσυ Αλεξιάδη: Ο έρωτας, ο γάμος και η νέα της ζωή στην Ισπανία

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Βέβαια, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία από τις Σεϋχέλλες.

Αγνώριστη η Νάνσυ Αλεξιάδη από το Fame Story 3: Ζει στη Βαρκελώνη

Το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί μέσα στην πισίνα με τη Νάνσυ να σχολιάζει στη λεζάντα: «Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είχε πει η Νάνσυ Αλεξιάδη στο Breakfast@star και στη συνέχεια είχε αποκαλύψει πως είναι να ζει μακριά από τον σύντροφό της, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Νάνσυ Αλεξιάδη: Aναβλήθηκε ο γάμος με τον σύντροφό της

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια κρατά τη σχέση της μακριά από  τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανεβάζει κοινές φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top