Σπύρος Νικολαϊδης: Η μητέρα μου πάλεψε με τον καρκίνο, ήταν μαχήτρια

Το bullying και οι πολεμικές τέχνες

Η συνέντευξη του Σπύρου Νικολαϊδη στο Breakfast@star

Ολόκληρη η ζωή του Σπύρου Νικολαϊδη είναι ένα ρινγκ καθώς από τα πρώτα κιόλας της ζωής του έμαθε να παλεύει για να κατακτήσει τους στόχους του.

«Ήμουν ένα παιδί χωρίς βοήθεια και γνωριμίες οπότε είναι σημαντικό που έχω κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα. Το να είμαι σήμερα εδώ, να συντηρώ τον εαυτό μου και να έχω επιχειρήσεις νιώθω υπερήφανος», είπε αρχικά στο «Breakfast@star».

Μιλώντας, λοιπόν, για ρινγκ ένας λόγος που αποφάσισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ήταν το bullying. «Ήθελα να βρω έναν τρόπο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να έχω αυτοπεποίθηση».

Ο Σπύρος Νικολαϊδης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

Ο Σπύρος Νικολαϊδης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για τον ηθοποιό και μοντέλο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του. «Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου πάλεψε με τον καρκίνο, ήταν μαχήτρια. Δεν ξέρω αν το ξεπεράσω ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο».

Πένθος για τον Σπύρο Νικολαΐδη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Σπύρος Νικολαϊδης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μαμάς του

Ο Σπύρος Νικολαϊδης με τους γονείς του

Ο Σπύρος Νικολαϊδης πήρε τη μεγάλη απόφαση και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, πήγε στο Λος Αντζελες για να σπουδάσει υποκριτική. «Ονειρευόμουν από μικρός να γίνω ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Δυστυχώς, έπρεπε δυο φορές να αρνηθώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στο Χόλιγουντ. Το καλοκαίρι ήταν να φύγω στο εξωτερικό, αλλά η απώλεια της μητέρας μου με κράτησε στην Ελλάδα».

Ο Σπύρος φέτος συμμετείχε στο J2US, αλλά μαζί με τη Θέλξη αποχώρησαν νωρίς από το μουσικό σόου. Αν βέβαια του δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψει θα το έκανε με…χίλια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top