Πένθος για τον Σπύρο Νικολαΐδη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Η συγκλονιστική ανάρτηση του μοντέλου και ηθοποιού

Δείτε βίντεο για τον Σπύρο Νικολαΐδη από το Breakfast@Star

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σπύρος Νικολαϊδης, καθώς η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο και ηθοποιός το έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ του στο Instagram

Σπύρος Νικολαΐδης: «Τα γέλια των συμμαθητών μου με στοιχειώνουν ακόμη»

Δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε insta story του, έγραψε: «Αντίο Άγγελέ μου, Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα».

Η ανάρτηση του Σπύρου Νικολαΐδη στο Instagram

Πρόσφατα ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του.

Σπύρος Νικολαΐδης: Η ηλικία, το bullying και ο ρόλος στη «Γη της ελιάς»

«Είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου "τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή". Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορωνοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου για τις 8 Λέξεις και μετά για τη Γη της Ελιάς», είχε δηλώσει.

Tα σέξι ενσταντανέ δε λείπουν από το Instagram του Σπύρου Νικολαΐδη /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top