Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Είναι πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»

«Αυτή τη συγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Open Weekend για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν τοποθετηθεί για τον «πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Οι μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter

Πετρογιάννη: Απαντά on air για τη δημόσια κόντρα με τη Σπυροπούλου

 

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και του ζήτησε να σχολιάσει αυτό το γεγονός. Ο παρουσιαστής δε μάσησε τα λόγια του δηλώνοντας αρχικά: «Εγώ είχα την χαρά, την τύχη, τη δεκαετία εκείνη που άνθισε αυτό το φαινόμενο, της ανόδου της συγκεκριμένης γυναίκας, να απέχω από αυτήν την τηλεόραση, αν δεν απείχα, θα ήμουν στο ίδιο κανάλι. Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας. Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και “έκοβε” όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δε τη βόλευε ή όποια δεν την καλημέρισε με τον δέοντα κατ’ αυτήν τρόπο. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δε μάσησε τα λόγια του μιλώντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ φωτογραφία NDP

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δε μάσησε τα λόγια του μιλώντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ φωτογραφία NDP
 

Σπυροπούλου: «Κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες» 

 

«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε τέτοιο… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δε γέλασαν με κάποιο αστείο της», εξήγησε και συνέχισε: «Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλεύσουν, να το ωραιοποιήσουν, να το κάνουν ένα “περασμένα ξεχασμένα”. Δεν υπάρχει αυτό όταν έχει καταστρέψει καριέρες. Ένα συγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγνώμες. Συγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top