Σοφία Παυλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη διαμάχη της με τον Μ. Παπαγιάννη

Διέψευσε ότι η Κάτια Νικολαΐδου δεν κατέθεσε

Δείτε τις δηλώσεις της Παυλίδου από το Happy Day

Τις πρώτες της δηλώσεις για τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη έκανε η Σοφία Παυλίδου στις τηλεοπτικές κάμερες που την «τσάκωσαν» σε νυχτερινή της έξοδο.

Χαμός στη δίκη για τον «ξυλοδαρμό» της Παυλίδου - Η κατάθεση του Παπαγιάννη

«Δε θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δε θα πούμε κάτι για τη δίκη», είπε η Σοφία Παυλίδου.

παπαγιαννης παυλίδου

Mάνος Παπαγιάννης & Σοφία Παυλίδου στην παράσταση Πετάει - Πετάει

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 είχε προκύψει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο και στην παράσταση «Πετάει, πετάει» και τότε η ηθοποιός του έκανε μήνυση για βιαιοπραγία.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δε μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν», είχε πει πρόσφατα ο Χρήστος Φερεντίνος για την υπόθεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top