«Ο μπαμπάς μου με έκανε στα 55 του. Δε συνάψαμε ποτέ σχέση πατέρα - γιου»

Όσα αποκάλυψε νεαρός Έλληνας ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε όσα είπε ο νεαρός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή Τhe 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Βιδαλάκης, ο ηθοποιός που βλέπουμε καθημερινά στην κωμική σειρά, Εκτός υπηρεσίας.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε, το χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και για τον λόγο που για πρώτη φορά, γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι.

Ο Αλέξης Βιδαλάκης είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική

Ο Αλέξης Βιδαλάκης είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική

Σχετικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, όταν εκείνος ζούσε, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου με έκανε στα 55 του χρόνια, τον γνώρισα συνταξιούχο, αυτό τον πλήγωνε και τον έκανε απόμακρο.Ήταν καλός άνθρωπος αλλά δε συνάψαμε ποτέ σχέση πατέρα - γιου. Ήταν λίγο απόμακρος σαν άνθρωπος» είπε. «Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι εξαιρετικός, αλλά να μην μπορέσει να επικοινωνήσει ποτέ με το παιδί του. Δεν ξέρω αν πήρε αποδοχή από τον πατέρα μου για την υποκριτική, γιατί παράτησα το Μαθηματικό, που το στήριζε», πρόσθεσε.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως ηθοποιός, είπε: «Μέχρι να έρθει ο ρόλος μου στο Παρουσιάστε! είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα τα παρατήσω. Γιατί ήμουν ήδη 35 χρονών και δε θα μπορούσα να συντηρηθώ με 400 ευρώ και να κάνω 2-3 δουλειές. Οπότε είχα σκεφτεί να πάω στην Κρήτη να ασχοληθώ είτε με τα αμπέλια, είτε να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top