Μαρία Σολωμού: «Φλέρταρα πάρα πολύ, είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο»

Τελικά, τι συμβαίνει με τον Mente Fuerte;

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster «Θάρρος Ή Αλήθεια» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού. Η επιτυχημένη ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Φίλιππου Ιωάννου και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και την «σχέση» της με τον τράπερ, Mente Fuerte.

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Η αμήχανη συνάντηση των δύο πρώην!

Η Μαρία Σολωμού για την σχέση της με τον Mente Fuerte

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», αναφέρει αρχικά για τον τράπερ με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή... μετά τα 20

Ξετυλίγοντας ακόμα περισσότερο το κουβάρι της προσωπικής της ζωή, η Μαρία Σολωμού ανάφερθηκε στην περίοδο που, όπως είπε η ίδια, είχε σχέση όχι με έναν, αλλά με τρεις - τέσσερις συντρόφους.

Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

«Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο Fipster:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top