Michelle Williams: Η 42χρονη σταρ έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να βολτάρει με το μάρσιπο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Michelle Williams 

Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Michelle Williams. Η 42χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον θεατρικό σκηνοθέτη Thomas Kail από το 2020 κι έχει ήδη μαζί του τον δύο ετών Hart, καθώς και την 16χρονη Matilda με τον αείμνηστο, Heath Ledger.

Η Michelle Williams με τον σύζυγό της, Thomas Kail, στις Χρυσές Σφαίρες το 2020

Η Michelle Williams με τον σύζυγό της, Thomas Kail, στις Χρυσές Σφαίρες το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Το περασμένο Σάββατο, η διάσημη ηθοποιός εθεάθη να κρατάει σε μάρσιπο το βρέφος της σε οικογενειακή βόλτα, με την Daily Maily να δημοσιεύει τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Διάσημη ηθοποιός έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η βραβευμένη σταρ είχε ανακοινώσει στη συνέντευξή της στο Variety την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας παράλληλα ότι η γέννηση του μικρού Hart εν μέσω πανδημίας, ήταν μια υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται.

Η Michelle Williams τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας The Fabelmans στο Τορόντο

Η Michelle Williams τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας The Fabelmans στο Τορόντο /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Ήταν μια καλή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται. Ο κόσμος που φέραμε το παιδί μας δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν. Αλλά απολαμβάνει την ευτυχία που υπάρχει στο σπίτι μας» δήλωσε, χωρίς να αποκαλύψει τότε το φύλο του μωρού που περίμενε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top