«Νιώθω ότι κοιμήθηκα με τη Στανίση»: Το χιουμοριστικό βίντεο του Αλεξάνδρου

Το τρυφερό βίντεο με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τούνη - Αλεξάνδρου: Η απίθανη φωτογραφία με τα 80.000 likes σε μία ώρα!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο αγκαλιά με την αγαπημένη του.Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και η εγκυμονούσα δεν έχει αφαιρέσει το μακιγιάζ από την προηγούμενη ημέρα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Τούνη

«Ήμουν πολύ κουρασμένη χθες», σχολίασε η ίδια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει με χιούμορ: «Ναι, αλλά εγώ νιώθω ότι κοιμήθηκα με την Κατερίνα Στανίση». «Ναι, αλλά με πολύ έντονο μακιγιάζ για Στανίση», πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγες ημέρες  ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στο Breakfast@Star δεν έκρυψε το άγχος που νιώθει για το αν καταφέρει να ανταπεξέλθει ως μπαμπάς.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Προτεραιότητα Έχει Η Γέννηση Του Μωρού

«Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top