Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Τούνη

Τι συνέβη στη γόνδολα στη Βενετία;

Όσα αποκάλυψε ο Δήμητρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Το ταξίδι στη Βενετία που πραγματοποίησαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμελλε να «σφραγίσει» τον έρωτα του ζευγαριού, καθώς ο τελευταίος της έκανε πρόταση γάμου.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τρυφερά φιλιά στη Βενετία

Το πρωί της Κυριακής, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο αστείο παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη.

«Δεν γονάτισα γιατί ήμουν μέσα στη γόνδολα οπότε δεν χρειάστηκε. Δεν είχα αυτό στο μυαλό μου ακριβώς. Εγώ είχα ζητήσει από τον πράκτορά μας που κλείνει τα εισιτήριά να βρούμε ένα τέλειο ξενοδοχείο που να έχει μπαλκόνι και ήθελα να οργανώσω εκεί ένα dinner και πήγα στο ξενοδοχείο και δεν είχε καν μπαλκόνι» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

Ιωάννα Τούνη: Η Πρώτη Εμφάνιση Μετά Την Πρόταση Γάμου

«Η Ιωάννα ήθελε να κάνει μια φωτογράφιση εκεί οπότε είχε βρει μια φωτογράφο. Ήρθε στο ξενοδοχείο και της είπα ότι θέλω να κάνω πρόταση γάμου, πες μου ένα ωραίο μέρος και μου είπε ότι στη γέφυρα είναι τρομερά. Και βγαίνει αυτός ο σατανάς έξω και μου λέει ”εγώ δεν θέλω να πάω στη γέφυρα θέλω να κάνω γόνδολα”. Στη γόνδολα δεν μπορείς να γονατίσεις και εγώ ήθελα να το κάνω πατροπαράδοτα. Επειδή δεν το πίστευε έτσι όπως το έλεγα και φτιαχνόταν, νόμιζα ότι θα μου πει ”τι λες; όχι εδώ γιατί το έκανες αυτό;”. Η καρδούλα μου δεν ξέρει τι έχει περάσει από τον Ιούλιο που έχω παραγγείλει το δαχτυλίδι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top